mr sexy, take me for a ride!

bajs
- DET ÄR SYND OM MIG FÖR JAG VILL TATUERA MIG MEN DET ÄR FEL ÅRSTID! :'(
jävla Sverige! det skulle ju bli så jävla snyggt och alldeles alldeles underbart!

bra
+ ELAINE KOMMER TILL STHLM PÅ TORSDAG! love love love love <3 <3 <3

image58
(kollaget har elaine gjort, JA JAG STAL DET! vad ska du göra åt saken?)

i should let go, but i cant.

bra
+ Kate Nash - Foundation

bajs
- att vakna kl 01 efter 3 h sömn av urinvägsinfektionen som jag trodde jag hade besegrat! men nej, låg vaken till 06 och drog sen till akuten för att få piller!
- tvungen att gå till fyra olika apotek för att tre var stängda! danderyds sjukhus, mörby centrum, bergshamra och sist blev det den vid centralen. Det har iaf sysselsatt mig................. fick mina piller vid 1300
- kommer vara för trött för att dra till malou, erik, fridas inflyttningsfest ;(

finns det något som inte är fel på mig?

bra
+ min nästan 36 h semester från verkligheten som jag spendera i Bålsta?
+ min smärtgräns, LOVES IT! (dock inbillar jag mig att den är högre än vad den egentligen är)

bajs
- att ha insomnia och ligga vaken och kolla på när någon annan sover, visst personen kanske är söt men inte fan orkar man kolla mer än fem minuter.
- urinvägsinfektion (jag skyller på hösten, orka tänka att det är MITT fel)
- att jag alltid ska vara så aggresiv och våldsam, LÄGG NER KARIN!

hug me?

bajs
- min jävla klump i magen

bra
+ eh, jag får köra på något dåligt; dawsons creek reruns.

supersugen

bajs
- har varit så jävla bakis idag, huvudvärk som vägrade gå bort med hjälpa av ipren, sen spydde jag upp iprenen men som tur var så sov jag bort skiten, vakna 1730 och mådde mycket bättre. men jag är fortf sjukt seg.
- att jag är så lättirriterad, speciellt när det kommer till J, jag blir så sjukt arg på honom för att han har så mycket dubbelmoral! 

bra
+ filmen superbad, jag hade fått ner en skitdålig kvalite men den var rolig! så där är ett bra tips till film om ni har tråkigt.

long walk home

bra
+ när jag får umgås med lottis, för då mår jag så bra att inget annat kan göra min dag dålig just då
+ mitt vin som jag dricka ikväll så jag blir lycklig!!

bajs
- att jag inte har någon kontakt med mitt ex fredric, som fyller år idag. grattis?
- de gamla tunnelbanetågen, i fucking hate em!
- alla de kompisar som man förlorat under åren och kan tydligen inte få kontakt med igen för de har förändrats så mycket att man tydligen inte är intressant längre. well well............ vad är en bal på slottet
- frida inte kommer :(
- JAG ÄR TJOCK

bitterfitta

bra
+ en mamma som ställer upp för en när man behöver hjälp
+ fika med fina kompisar
+ stureplansprofilerna fick 4 års fängelse (om inte högsta domstolen ändrar på det)

bajs
- jag har inte något jobb än
- ingen att kramas(knulla) med på kvällarna
- när man blir besatt av dåliga svenska serier (bara för det är EN snygg kille i den)
- somna 0500 och vakna kl 1400 och ha inget att göra
- ATT INTE JAG ÄR I LOS ANGELES JUST NU! (fu elaine)

dont worry darling

alla bara klagar på att jag vet så mycket om deras liv, men inte så jävla konstigt när ni har bloggar uppe på INTERNET där ALLA kan läsa vad fan ni gör om dagarna. håll käften istället och var glad att jag ens läser den (för det är säker inte många som gör, inte min heller för den delen) HEHE he eheheheehehe.
och inte är det konstigt att jag läser dem för det är fan det enda jag kan göra om dagarna. sitta vid min dator och läsa bloggar till 03 på natten, som nu!
nej men jag älskar verkligen bloggar, jag har några favoriter som jag alltid läser, som t.ex www.tjuvlyssnat.se,
www.stureplan.se/blogs/katrin, www.miashopping.se. men jag hittar också nya hela tiden eftersom jag klickar runt så jävla mycket, några nya är; http://minnert.blogspot.com,  http://www.agnes.lurig.se (citat från en sjuårig tjej, egentligen inte så ny för mig för jag läste den för något år sen och kom precis på att jag saknat den!), http://egoina.blogg.se och sen har vi ju malou och elaines blogg som jag också läser dagligen. (namedropper)

kolla så söta hundar;



thats a secret i'll never tell

this is so much fun! jag vet nu att jag ska få två gäster denna månaden, jävligt snygga gäster faktiskt vid namn Frida och Anna. den första kommer den 19:e oktober och det är Frida, vi ska tydligen träffa någon kille vid något namn som bor någonstans och ska nog festa med honom? jepp, thats Frida always hooking with boys (och hon har pojkvän) men var inte orolig, hon skulle aaaaaaldrig vara otrogen, i think?
Anna, den lilla apan ska komma den 24:e och stanna i 5 dagar, orkar jag? Of course! det är hon som inte kommer orka :D mwahahha. Henne ska jag bryta ner och bygga upp so she be just like ME! just fan, hon är vegetarian....

imorgon fredag, ska jag träffa Erik, Malou och Martin och ta en sväng på stan och förhoppningvis hitta snygga kläder, häftiga accessoarer och jag borde nog skriva en lista på vad jag behöver, har funderat på att skaffa en nytt schampoo nu i en månad (ett bra schampoo alltså) och annat skit som man bara glömmer att man behöver.

och på lördag är det den stora oktoberfesten! det kommer bli kuuuuuuuuuul, ska kankse klä ut mig en till en tysk whatever you call it....................... och dricka öl? det verkar nog som jag måste det. oh no.



hey monkey

nu har jag äntligen fått en ny dator! och kan kolla på mina älskade serier, som jag såklart inte laddar ner från någon hemsk sida som delar ut sådant! I WOULD NEVER!
just nu är the office som visas på min VLC media player, i fucking love that show!
om jag någonsin träffar någon som Dwight så skulle jag gifta mig med honom direkt!!
wouldnt you fuck him?

image48

and they all look just the same

image45

jag hade helt glömt bort att Weeds hade börjat sända igen, deras tredje säsong så jag kollade alla nya avsnitt på tv-links.co.uk (sjukt bra sida) speciellt om man har en skitdator som jag har. och jag måste säga; SJUKT bra avsnitt, jag tyckte de tre första avsnitten (som jag såg för någon månad sen) var rätt sega men nu har de verkligen blivit bra och jag skratta gott många gånger. om man har missat att se serien så handlar det om Nancy som är en ensamstående mamma som säljer knark och måste ta hand om sina två söner, till "hjälp" har hon dock sin döda mans bror Andy.
i säsong tre har Mary-Kate Olsen en roll som en kristen weed-smoker ;D jag rekommenderar verkligen att ni ser den serien! TV-LINKS.CO.UK!!!!!!!!!!!!!!

jag har verkligen sjukt mycket problem med min dator, jag måste köpa en ny! men jag har beslutsångest!!!
fast det funkar inte med en dator som inte orkar köra för många program på samma gång och som man måste starta om 3 gånger om dagen!

ÅH just det, mina böcker har kommit!!!!!!!!! nu kan jag äntligen få läsa bland annat Mötley Crüe: confessions of the world's most notorious rock band och Jenny av Jonas Gardell.