black balloon


skorsvart
mina nya höstskor om jag någonsin orkar handla dom.





...btw, i hate my life!

bakdagis

pirat

Det var ju verkligen en rolig lördag, har sovit hela dagen och spytt lite också, väldigt konstigt tycker jag då jag inte drack så himla mycket igår!
Gårdagen var iaf helt ok, kanske inte så bra som jag hade hoppats på, kvällen gick rätt snabbt utan några stora händelser förrutom att Elaine verkligen drack för mycket och spydde i elin, david och robins krukor utanför huset. Jävligt trevligt! Sen så glömde hon bort nästan alla sina saker ;D iaf skor och örhänge +sina vingar på vägen till carro som är rätt borta nu ;D

Jag hade kunnat sitta hemma hos Linda nu och sjunga massa heftiga hits! ;(

bebislamm



Dagen började med att jag vaknade kl 1130 och slog på tvn och kolla party of five! som har börjat igen på tv 3, underbart <3 Efter det kollade jag såklart Hem till gården på 4an där Charity blev dömd för mordet på Chris, fast hon inte ens gjort det! OMG! drama! Och sen kolla jag våra bästa år, Brady och Cloe är så söta tillsammans ;D fnizz!

bebislammSkulle köpa lite saker till min outfit ikväll då jag ska på halloweenfest! Och då köpte också en URGULLIG sak till mitt nya och första kusinbarn på mammas sida, Vira!
Hon kommer säkert se ursöt ut som ett litet bebislamm! :D

Ikväll hoppas jag kommer bli massa kul och bra! Jag känner verkligen att jag passar som pirat, en galen pirat som DÖDAR!

attans meloner

 
                             bacardi


En underbar dag på jobbet igen, eller inte. Var lite kaos då kenny skulle till malmö och jobba, men sen inte kom tillbaka till 1400 som han sa att han skulle.melon
"HEJ HENRIK"
"Hej Karin"
"Vad gör du här?" fnizz
"Det undrar jag med!"
Stackars Henrik fick komma in på sin lediga dag och jobba bara för Kenny dissa!

Sen var jag på väla och handla sprit på systemet med Elaine och hennes mamma, som jag och Elaine ska dricka imorgon då vi ska till båstad på halloweenfest ;D Jag ska vara pirat!! och elaine ska vara en töntig älva ;( geeeek!!
En god bacardi grand melon, och EN bacardi breezer vattenmelon ;D + en vanlig vodka. Fan vad sjysst det kommer bli imorgon! hoppas jag iaf....

veronica mars <3

sony ericsson


13:58
skön slappardag idag, är otroligt bra att vara ledig mitt i veckan faktiskt och speciellt onsdagar för det händer fan inget på onsdagar på jobbet.
Har hela dagen på mig att kolla mina tvserier som jag fixat men inte hunnit kolla då min fittdator har dött och får då smygfixa dem till mammas dator så hon inte blir arg på mig! Hon tror att jag ska döda hennes dator också som jag säkert skulle göra om jag hade full kontroll över den ;D i suxxxx.

Fy fan vad jag jättegärna vill ha sony ericsson z610i, den är så fin! Och då skulle jag absolut ha den i blå, jag kollar pricerunner every day och hoppas på att priset ska gå ner ;( men eftersom den är relativt ny så går det rätt segt ;D kommer väl köpa den nästa år eller något om jag vill ha den billigt.



jobbet dödar mig

laberowells

Idag fick jag reda på att man skulle skriva upp sig på en lista om man ville följa med på julbord, IDAG fick jag reda på det eftersom jag råkade läsa det på min rast och IMORGON var sista anmälningsdagen. Tur för mig, kan ju fan inte missa wells och labero! Petra hade dock inte heller skrivit upp sig så jag gick runt och peaka henne om att hon skulle göra det, måttligt roande från hennes sida. Jag tror att Petra är hemligt förälskad i mig för hon brukar blinka åt mig när jag sitter i kassan och då rodnar jag sjukt mycket ;D
Tur att jag jobbade till 1400 idag, jag orkar inte vara där när både Betzy och Gunilla jobbar. Det finns inget jobbigare än de två tanterna tillsammans, men jag ler falskt så de gillar mig. fnizz!
Hemma var väldigt händelserikt, jag gick och la mig och sov till 1800. Im so fucking tired all the time. Damn, Im a hard working woman!