a long time ago we use to be friends...

i have no life whats so ever, im just watching Veronica Mars all day. i really need to get a job ;/

image44


And yeah, i wish that jason dohring (Logan) was MY man! I would love to have(fuck) a bad bad boy!
(and kristen bell (veronica mars) as well) maybe a threesome?

dont you just love life?

efter nästan en vecka av inget internet hemma pga att datorn bara dog (ok jag kanske inte är så snäll mot honom alltid men måste han dö för det?) så drog jag hem till Jan och fick den fixad, efter lite bråk.......... i hate WoW
Nu har jag både en fungerande dator OCH en ny tv, en philips 32" and i love it. fast jag har inte installerat in den än för man skulle vänta en timme eftersom man har flyttat den blablabla............ men jag vill ju inte att den ska bli bajs så jag får väl vänta.
i helgen (fredagen) var jag på the party of the year, hemma hos Max, Sedir, Emelie och David. mycket alkohol och en videokamera gjorde århundradets film som jag verkligen inte kommer posta här eftersom jag dansar så jävla fult i den................. (JAG VILL DÖ) tur att det inte blev något på första bandet för det var där jag gjorde mest bort mig med att försöka övertala Alex (girl) och Björn (well boy) att ha trekant med mig och som Alex sa "Karin är min och Björns ett-årspresent" well well vad ska man säga IM ADORABLE! ;D
lördagen var mindre lyckad (ja, jag tyckte fredagen var lyckad även fast jag ville älska med Alex och Björn) Jan fyllde år, min bästa kompis Fredric var där och gick efter 10 min av Karin-time MWAHAHHHAHAA, han hatar mig :'( men jag fick ju iaf umgås med min Lottis and that makes everything OK! + att jag slog en kille på käften :)

here are some pics:
my new tv, a pic from the party of the year (so me) and my undies (eh)
 
         
 

mad world

image37

OK, jag har kanske inte världens mysigaste rum, och det ser rätt tråkigt ut på väggarna men jag har iaf försökt få det hemtrevligt här! Jag satte upp gardinerna idag, förstår inte varför jag har skjutit upp det så länge för det blir genast mycket bättre och jag fick en matta av E som jag tycker faktiskt passade in med färgerna! weii, bilderna visar inte riktigt hur fint det är ;D
Jag har haft en urttrist dag, började i hässelby där jag vaknade upp ensam och tänkte inte stanna en minut för länge och drog efter 10 min, tunnelbanan hem satt jag och lyssna på Damien Rice och msna på mobilen, mycket underhållande.........
Igår var mer händelserik eftersom jag var hemma hos Martin och kolla Gilmore Girls, det är nice när man har samma humor och skrattar som fan åt Lorelais kommentarer och sjuka skämt. Vi åt också en nyttig middag som bestod av sallad och kyckling, alltså kycklingsallad. Mindre nyttigt var glassen efteråt (Ben & Jerrys) detta medans vi kollade på Mean Girls. Martin har också två sköna rumskamrater som jag snackade lite med (blev ju en del snuskiga skämt/kommentarer, but what to do? i love it!).

+ mamma hitta min keps
- mensvärk

vad fan ska jag göra imorgon?

image39

kautkurt <3 loatiz

Gud vad tiden går sakta, igår blev ingen inflyttningsfest. Jag hade ingen ork att vara pepp så jag drog hem till Marke/Lottis igen och drack lite cider, sen drog vi hem till Gunnar (Jacob) och umgicks, det slutade med att någon blev alldeles FÖR FULL och kunde knappt gå (inte jag) Det var asjobbigt men jag skrattade gott ;D
Dagen har jag fördrivit med formel 1 (fy fan vad segt) och finnkampen (mycket roligare) hemma hos Marke/Lottis där jag också sov över, lär ju sova där fler gånger ;)
Åh, vad jag längtar till Elaine flyttar upp i Januari, därför jag tycker tiden går sjukt sakta för det är fan låångt tills dess!
Får väl försöka klara mig utan henne ändå, hade dock varit sjukt skönt att ha ett eget place.............

flytt skauneland

image33Nu har jag bott hemifrån i en helt "ny" stad i 6 dagar! 60 mil ifrån mamma i Helsingborg till Bergshamra i Stockholm, de första dagarna kändes ovana och jag hade liiite (mycket) hemlängtan (till mamma) men sen när dagarna började gå och jag träffade vänner (så som Max och Lottis <3) så kände jag mig mer hemma.
Veckan har annars gått bra, jag har varit på stan med Lottis, Haft kvällsmys med Max och Sedir i deras nya lägenhet som är riktigt fin! Igår var jag ute och drack alkohol med Lottis, grepa, Marke, två kompisar till Marke (som båda hete Jacob), Jan, Johan (kmat) och kohn. Det slutade hemma hos Marke där jag, kohn och jacob(en av dem) låg och spela någon frågesport på kohns mobil............. Jag sov kaske 2 h där och drog hem vid 10 när de andra sov, jag kom på att jag behövde alkohol till ikväll och sjukt sliten så drog jag till systemet och köpte cider.
Sen sov jag i 5 h och ska nu snart duscha för jag ska på en inflyttningsfest ikväll :D

Det enda negativa med flytten till Stockholm (förutom att sakna mamma) är att jag inte har något att göra under dagarna :( its brrrrrrring! jag fördriver tiden med att sitta vid datorn och hoppas att någon är hemma.
Nästa vecka ska jag sååå till urban outfitters! och kolla Gilmore Girls med Martin. (och kanske börja träna, höhö)